Världens finaste trappa

Nu har det hänt lite mer här hemma förutom att jag har börjat arbeta. Christoffer har nämlige byggt en ny trappa. Astrid var mer än nöjd över resultatet.
Egentligen skulle vi bara laga betongtrappan på framsidan men istället bilades den sönder och vi byggde en ny i trä.

Sy enkel kudde

I helgen har syjuntan dragit igång. Astrid har fått nya haremsbyxor, dock lite för stora. Jag har även sytt två nya kuddfodral.
Det är omlottkuddar och är super enkla att sy. Det behövs inga dragkedjor eller dylikt. Finns massor av instruktioner om du frågar google.
Tygerna är köpta på skroten.

4 barnvänliga tips i Helsingborg

Nu är vi på väg hem efter att ha varit på husvagnssemester i Helsingborg under en vecka. Vi har bott på Råå vallar camping som ligger precis vid havet. 
 
Här kommer lite barnvänliga tips i Helsingborg med omnejd:
 
Stranden vid campingen var långgrund vilket är toppen när man har en liten 1-åring som älskar vatten. Vi var nog nere vid stranden varje dag för att bada och leka i sanden.
Strandpromenaden längst med havet gick bland annat in till Råå centrum och Råå hamn. Längst med havet fanns det både utegym och gungor.
Vi var och hälsade på några vänner och besökte då Ängelholm hembygdspark. Där kunde Astrid titta på djur och leka på olika lekplatser. Verkade vara väldigt populärt och var mycket barnvänligt. Nästa år åker vi tillbaka med då bokar vi nog biljetter till barnteatern som går där varje år.
När det har varit lite sämre väder har vi besökt shoppingcentret Väla. Det fanns även ett IKEA bredvid, där tyckte Astrid att det var roligt att springa runt och leka.